nedeljski skok


me bari ujame: Malenca, veš kaj sma se z barijem menla? ne vem, povej…da bi jutr šli na prasca. dol, u žimrce, veš. kr pademo iz loblane dol. v redu, gremo. seveda da nismo šli, ampak se peljali. moram povedat, da je bari, ki me je obvestil, kaj sta se menla z še enim barijem(ni tako zakomplicirano, kot se bere, bari je pač ime, ki ga imata oba) prejšnji teden priropotal domov, potem ko je odvozil 9000 km. verjetno kakšnega več, ampak za lažje pamčenje informacij, je cifra zaokrožena. z motorjem desno na fotki spodaj. in sopotnico na motorju zadaj. torej bi morala govorit v dvojini. sta prišla nazaj iz poti, ki je prvotno imela namen cilj v Azerbejdžanu, vendar sta “samo” pokukala v Gruzijo in Armenijo. okej, da po Turčiji straši vsako leto znova in znova, to vedo že vsi. ajnfah škoda je, da tip ne piše in objavlja fotk iz svojih motovanj…živa enciklopedija znanja je, tko mimogrede…

skratka, peljali smo se v Žimarice na odojka.. tamle do Muljave mi je bilo še vse jasno, kje se peljemo, normalno da gor in dol po hribih, potem sem se pa zgubila s svojim kompasom občutka. pa sploh ni važno, važno je, da je pujs bil dober.

…skoraj smo res padli iz hriba naravnost pred oštarijo…

na tri, da o barvni paleti ne govorimo

pujs

…ps: 600-tič sem pritisnila “objavi” :)

 • Share/Bookmark

 1. maja

  #1 avtor maja dne 29/08/2011 - 19:49

  Čestitke za 600tko! Jaz prasca sicer ne jem, so pa taki izleti vedno super, ne glede na prevozno sredstvo…

 2. #2 avtor Gourmet dne 30/08/2011 - 07:38

  Bravo! To pa je številka! Še imam kaj za prebrati…

 3. M&M

  #3 avtor M&M dne 30/08/2011 - 08:12

  hvala hvala :)

 4. #4 avtor M dne 30/08/2011 - 08:32

  Čestitke za številko. Pa vseglih naj bo to šele začetek :) v glavnem, piši šeeeeeeee :) te rada berem (pa špegam za navodila in seveda občasno probam kopirat kakšno zadevo med kastrolami) Pujs – madonca dobro zgleda … skorjica je noro taprava.

 5. M&M

  #5 avtor M&M dne 30/08/2011 - 09:25

  jah, če bom še vse tiste iz osnutkov enkrat končno dokončala, bo cifra kr poskočla :) skorjica ja, ta pa je bla :)

(ne bo objavljeno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !