ena o šnopsu


a je slučajno gledal kdo ribo na oko? tisti del, kjer Lara podturi Gačanoviću neko vino in ga kot hudega (ne)poznavalca vin osmeši pred vsemi, ki smo to oddajo videli…tudi če niste gledali, niste nič zamudili…

a ste slučajno koga namenoma ali nenamenoma postavili na trda tla, in mu dokazali da  nima pojma o pojmu kaj pije?!

zadnjič sem naredila melisin sirup in žajbljevo limonino žganje. in pridna jaz, ju nesem poskusit osebi G(greh se pove, grešnik pač ne, zato naj bo G!) lepo povem kaj je v kateri steklenici, da naj bo sirup v hladilniku, žganje ni potrebno da je na hladnem. okej, z osebo G poskusiva žajbelj, se strinjava da je dobro, lep pozdrav do naslednjič.

naslednjič je včeraj, ko že rahlo domača smem pogledat tudi v hladilnik. vidim, da je steklenička s sirupom “načeta”, steklenička z žganjem pač ne. vesela na glas ugotovim, da je dober sirup, a ne?! kakšen sirup? melisin.?? ne, to je tvoje žganje. ne, to je sirup. ne ne, sirup je v drugi steklenici. wtf??a sem nora js, al ti!! povoham in za ziher tudi poskusim. ja pismo rosno, tole imaš ti za šnops? dej poskus tule in zdaj. ja a ni to šnops? omg. nalijem v šilce še “the” šnops in oseba G nemočno prizna poraz.

barvi obeh pijač sta skooooraj identični, okus pa….ah, pa kdo bi o okusih :)

  • Share/Bookmark
  1. Trenutno še ni komentarjev.
(ne bo objavljeno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !