Kaj res? 9000?


Ob devetih v Celju

Ovca prvič….kar se Mirne peči tiče. In vseh ostalih žegnov motorjev. V mojih očeh je to samo eno druženje več. Pa moram rečt…..ni  mi  preveč všeč. Če nisi v svoji glavi dovolj “samopožegnan, nimaš kaj delat na motorju. Nimaš! Ne moreš se s pivom v roki sprehajat okrog, potem pa se počit na motor. Ne.

pogled mimo regratovih cvetov

Mirna peč je bila gostoljubna. Motorji na dvoriščih, pločnikih in tistem ogromnem travniku pod cerkvijo. Priznam, župnika nisem videla :) , nekaj malega slišala :) No, ne mene vprašat koliko motorjev je bilo. Nimam augemasa, prebrala sem na Siolu da okoli 9 tisoč?!

Naredila sva en peš krog po vasi, povsem dovolj za občutek množičnega prihoda motoristov. Najino družbo iz Celja sva pustila tam, pobrala šila in kopita in jo švrknila proti Kočevju. Na tisti vauuuu cesti je žal helikopter moral odpeljat motorista…….

Zdaj sva doma, upam da ste vsi ostali tudi!

 • Share/Bookmark

, ,

 1. #1 avtor gregac dne 13/04/2009 - 18:02

  emm, ni me na slikah, kako to? :P

  ja smo prišli domov. v enem kosu in s svojim motorjem. smo pa na poti domov (isto preko Kočevja na Velike bloke in čez Velike Lašče proti Lj in Šempetru) srečali dve nesreči v katerih sta bila poškodovana motorista. jeba.

 2. #2 avtor Eva dne 13/04/2009 - 20:48

  No, jst pa letos prvič da me ni blo tam :( Bom pa naslednje leto. Je pa hudo biti doma, ko so/ste vsi na motorjih in opazovati ceste :(

 3. sakir

  #3 avtor sakir dne 14/04/2009 - 09:58

  Tudi sam sem včeraj uzrl par ducat motoristov, ki so se očitno odpravljali na srečanje. Se pa strinjam z izjavo o pivu in motorjih, včasih se zdi, da imajo nekateri občutek, da jih zverina med nogami ščiti pred vsem.

(ne bo objavljeno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !